Архитектура Аудит Военная наука Иностранные языки Медицина Металлургия Метрология
Образование Политология Производство Психология Стандартизация Технологии 


Important points about the group exercise




 

"There is no pre-established number of people to recruit. The best of the candidates will be selected. It can be all of you or none of you, depending on your performance, especially during the group exercise. Remember, this is not a competition!

 

"Contribute to your group, but dose your enthusiasm. You don’t want to be the only one talking or doing the task by yourself.

 

"Do not sit quietly in the corner. Say at least one or two things. If you can not contribute in any other way, at least say ‘ I agree with this approach’ or ‘We are doing great!’.

 

" If there are misunderstandings or conflicts between members of your team, stay away from it and just focus as much as you can on completing the task with the rest of the group members.

 

" The flight attendant position requires you to be able to integrate and work together with a new team every day. You need to demonstrate that you are able to do that during the group exercise.

 

"You do not need to be in charge or just execute tasks that are given to you. You need to be contributing! Even a small idea counts.


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

2.2.6.4 English test

Every airline has a different approach to the English test.

 

The exercises that follow summarize the different testing methods used by the airlines. You can practice your grammar and vocabulary with the 100 Missing Words Test, assess your reading and understanding skills or practice your creative talents when writing an essay.


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant






Missing Words Test ADVICE

 

• Read the entire paragraph before you look at the answer.

 

• Come up with the answer in your head before looking at the possible answers.

 

• If you are not sure, start by eliminating answers you know aren't right.

 

• Read all the choices before choosing your answer.

 

• Don't keep on changing your answer, usually your first choice is the right one, unless you misread the paragraph.


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 



PRACTICE TEST

 

This test requires you to fill in the blanks with the correct word. You have 4 choices of answers. Only one is correct. As with all the other tests in this book, I recommend that you print the pages and fill in the answer. After you are done, you can correct yourself using the answer sheet.

 

1. The train station is ___ here. A.near

 

B.near to C.near from D.nearing

 

2. When we woke up, everything was ___ snow. A. covered

B. covered by C. covered with D.covering

 

3. Do earthquakes ___ often in California?

 

A. break

 

B. break out

 

C. happen to D.occur

 

4. We had better ___ before it begins to rain.

 

A. leave

 

B. leaving

 

C. to leave

 

D.to leaving

 

5. A large crowd ___ in front of the court. A. gathering

 

B. to gather

 

C. had gathered D.had gathering


 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

6. In winter, driving accidents occur quite ___ in the streets. A. frequently

 

B. many C. much D.a few

 

7. Would you like to ___ to Mexico?

 

A. trip

 

B. voyage

 

C. travel D.went

 

8. Most children at some stage start to have a feeling ___ . A. responsible

 

B. responsibility C. of responsibility D.to be responsible

 

9. Radio City Music Hall can hold ___.

 

A. much audience

 

B. a large audience

 

C. much audiences

 

D.many audiences

 

10.When the trees ___, there can be large forest fires. A. become dry

 

B. becoming dry C. become drying D.drying


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

11.'What kind of work are you doing for Google?' ' I'm ___ as a computer programmer.'

 

A. worked B. occupied C. hired D.employed

 

12.'I don't want to buy anything, do you?'

 

'Yes, I'd like to buy ___'

 

A. butter

 

B. much butter

 

C. any butter D.some butter

 

13. We can ___ sports on Sunday if you'd like. A. plays

 

B. has C. does D.play

 

14.___ the hotel rooms are reserved through summer season. A. Almost

 

B. Almost of C. Almost all of D.Most of all

 

15.'Where did you work before?"

 

'I worked only minutes ___ airport.'

 

A. from

 

B. from the

 

C. near D.away


 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

16.'I don't think it will stop raining at all today, do you?' 'No, I ___ so.'

A. think not B. not think C. don't think D.do think not

 

17. We have only another ten minutes. I think we ___. A. hurry

B. be hurry C. to hurry D.should hurry

 

18. Many supporters showed up at the game. They were ___ the big players.

 

A. anxious seeing B. anxious to see C. to anxiously see D.to see anxiously

 

19. ' Who did you meet at the art gallery opening last night?'

 

'I met many ___ people.'

 

A. grandly

 

B. celebration

 

C. fame D.prominent

 

20. 'Dominic is not sure that the meeting will be held tomorrow.' 'But I ___.'

A. certain B. certainly C. am certain D.am certainly


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

21.My brother loves to watch football; I ___ hockey. A. prefer to watch

B. to prefer watching C. watch preferring D.preferring to watch

 

22.Many people are waiting for the latest memo. It will ___ soon. A. be circulate

B. circulate around C. come near D.come around

 

23. I think our family will ___.

 

A. be here shortly

 

B. shortly be here

 

C. here be shortly

 

D.here shortly be

 

24. Who ___ when Kevin is likely to turn up. A. know

B. do know C. is knowing D.knows

 

25.The planning manager is ___ a new work schedule now. A. arranging

B. arranging up C. be arrange D.to arranging

 

26. 'Do you go out ___ during the week?'

 

'Yes, we sometimes go out.'

 

A. every often

 

B. in a time

 

C. once upon a time

 

D.once in a while


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

27.The Gordon family will move to Houston, but we hope to ___

 

with them. A. keep touch B. keep at touch C. keep on touch D.keep in touch

 

28. Maria is not very organized. How do you ___ her?

 

A. put up with

 

B. put with

 

C. put up to

 

D.putting up with

 

29. 'We should buy a new TV set.' 'But our old one will do for ___. A. a time being

B. the time being C. a being time D.the being time

 

30. 'Do you have any idea how you will achieve the task?' 'Yes, I have it all ___.'

 

A. figures

 

B. figured for C. figured in D.figured out

 

31.My sister often ___ after breakfast.

 

A. goes for a walk

 

B. walking

 

C. goes a walk D.go to walking


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

32. 'Where ___ is the best place to eat pizza around here?' 'I am sorry, I don't know.'

 

A. are you suppose B. do you suppose C. supposedly D.you suppose

 

33.Every person has to ___ and respect other cultures. A. acquaint with

B. be aquatinted with C. get acquaint with D.getting acquainted with

 

34. 'Are you ___ in trying out the new restaurant?'

 

'Yes, we are.'

 

A. cared

 

B. attended

 

C. concerned D.interested

 

35. It will be hard to say goodbye to Paul and Jenny. We are __ at the airport.

 

A. see them off B. see off them C. seeing them off D.seeing off them

 

36. 'When did you get the skateboard?'

 

'My father gave ___.'

 

A. to me the skateboard last week

 

B. me the skateboard last night

 

C. to me the skateboard last night

 

D.last night the skateboard to me


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

37. When Claire got home from the cinema, ___. A. she made a cup of tea

 

B. she was making a cup of tea C. she makes a cup of tea D.she has made a cup of tea

 

38. Grace believes she is the ___ young lady in the world. A. prettiest

 

B. most pretty C. most prettier D.most prettiest

 

39.She managed ___ her way through the little streets. A. to find

B. to find out C. to found D.to found out

 

40. Can you please ___ your elbows from the table?

 

A. move

 

B. move off

C. remove D.remove off

 

41.I wasn't ___ with how I handled the situation.

 

A. please

 

B. pleased

 

C. pleasing

 

D.pleasant

 

42. 'When did Sonia and Luke arrive?' 'They arrived here an hour ___ you did.' A. ago

B. before C. since D.since before


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

43.After ___ his homework, Amelie went out to the mall.

 

A. finish

 

B. to finish

 

C. finishing D.the finish of

 

44. ___ go on holiday to France or Italy?

 

A. Do you rather

 

B. Will you rather

 

C. Would you rather

 

D.Won't you rather

 

45.'Who was the woman I saw you talking to yesterday?' 'She was ___.'

 

A. the woman next door

 

B. the next door woman

 

C. the woman next to the door D.the woman next by the door

 

46. Such event is always ___ to be true.

 

A. good

 

B. very good

 

C. so good

 

D.too good

 

47. It is important that everyone ___ his bit during the group exercise.

 

A. does B. do C. play D.have to


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

48. This is the place ___ the dog was found.

 

A. that

 

B. which

 

C. where D.there

 

49. You should buy a cell phone. ___ you would be able to call me all the time.

 

A. So

 

B. Then

 

C. Well

 

D.Therefore

 

50.Thomas seems to be ___. A. in hurry

 

B. in a hurry C. on a hurry D.hurrying

 

51. ___ Christmas, kids receive a lot of presents in the United States.

 

A. At the B. On C. In D.By

 

52. I wish you ___ how to make this cake last time.

 

A. teach

 

B. taught

 

C. have taught D.had taught


 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

53.How much money did he borrow ___ his friend? A. to

B. of C. off D.from

 

54. 'How much bread is left?' '___.'

 

A. None

 

B. Nothing

 

C. Not some D.Not one

 

55.___ ended in 1918. A. World War First B. World War I

 

C. First World War D.World War the First

 

56. My sister loves music very much and has ___ of concert DVDs. A. a large collection

 

B. large collection C. much collections D.many collection

 

57. We couldn't enter the building. The security guard ___ let us in.' A. shall not

 

B. won't

 

C. shouldn't D.wouldn't

 

58. 'Have you ever played football?'

 

'Yes, I ___ played it.'

 

A. have

 

B. have ever

 

C. have been D.had been


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

59.Tina didn't go ___ this evening. She was at home. A. somewhere

B. anywhere C. no where D.someplace

 

60. If I ___ you, I would do that.

 

A. am

 

B. was

 

C. were D.had been

 

61.Nadine only travels to cities ___ hospitals are known to be well staffed.

A. which B. whose

 

C. that which D.that

 

62. By my 60th birthday, I ___ married for over 31 years.

 

A. will be

 

B. will have been

 

C. would be

 

D.would have been

 

63.Finally Lynn bought a ___ car. A. red new 2012 two-door

B. 2012 red new two-door C. new red 2012 two-door D.new two-door red 2012


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

64. My mother taught me basic cooking and ___. A. to bake

B. how to bake C. how to baking D.baking

 

65. ___ my childhood, I studied in Berline.

 

A. During

 

B. Ever

 

C. When D.While

 

66. Caroline’s hair is blond, and her eyes ___. A. blue

B. are blue C. was blue D.has been blue

 

67. The children ___ do their homework while listening to music yesterday.

A. was able to B. were able to C. would D.could have

 

68. The history students ___ by the guest lecturer from England at that time.

A. were learning

 

B. were being taught C. were being teaching D.were being learned


 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

69. 'Hello! ___ Bob Harper speaking.' A. I'm

 

B. This is C. There is D.Here is

 

70. It is sometimes very difficult ___ in another language. A. to make oneself understood

B. for oneself to be understanding C. understanding oneself

 

D.to understand oneself

 

71.The soldiers rode through the city ___ of beautiful black horses. A. over the back

B. in the back C. back D.on the back

 

72.This is the ___ spaghetti I've ever tasted.

 

A. more good

 

B. most good

 

C. best D.most best

 

73. If Hannah asks her father, she ___ permission A. may have gotten

B. might have gotten C. might get D.maybe get

 

74. He fell from the roof of his house, ___ breaking his leg A. so

 

B. because C. thus D.whence


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

75.My sister lived in Vietnam for two years and my niece ___ there. A. borned

B. born

 

C. was borned D.was born

 

76. ___ the store manager, we don't need to come to work this Saturday.

 

A. According B. According of C. According from D.According to

 

77.You ___ see the dentist if that tooth ache persists.

 

A. better

 

B. better have

 

C. have better D.had better

 

78.How long does it take ___ the city center. A. get to

 

B. to get C. to get to D.getting to

 

79. She loves her new job and ___.

 

A. works hardly

 

B. hard works

 

C. hardly work

 

D.works hard

 

80. Please fill ___ this online application form. A. up

 

B. on C. down D.out


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

81. 'I've never seen that play.' '___ have I.'

A. So

 

B. Either C. Neither D.Too

 

82.'Haven't you been to Miami?' '___ been there.'

 

A. Yes, I haven't B. Yes, I wasn't C. No, I haven't D.No, I have

 

83.'Where does Steven live?' 'He lives ___.'

A. in the Perry Street B. on Perry Street C. at Perry Street D.on the Perry Street

 

84. Is your garage ___?

 

A. as large as mine

 

B. so large as me

 

C. as large as me

 

D.so large than mine

 

85. I've never seen ___. A. such a tall woman B. so tall woman

 

C. such tall woman D.as tall woman


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

86. Please carry this parcel ___ the next room. A. inside

 

B. at C. in D.into

 

87. My sister didn't buy ___ clothes at that store. A. one

B. some C. a D.any

 

88. 'How often do you play golf?'

 

'I play ___'

 

A. two times in a month

 

B. two times a month

 

C. two months a time

 

D.two times of a month

 

89. Martin started his current job ___ June 14. A. at

 

B. on C. in D.to

 

90. Would you go with us if you ___ the time? A. will have

 

B. have

 

C. would have D.had

 

91. There hasn't ___.

 

A. been an event like this before

 

B. been an event like before this

 

C. an event been like this before

 

D.before an event been like this


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

92.You had better stay ___ home and take care of your sister. A. at

B. in

 

C. inside D.into

 

93. 'Whose computer is this?'

 

'It's ___.'

 

A. the computer of my friend

 

B. my friend's

 

C. belong a friend of mine

 

D.one of my friends

 

94. 'How do you start peeling a potato?' 'Hold it ___.'

A. on your left firmly hand B. in your firmly left hand C. firmly in your left hand D.firmly on your left hand

 

95. It is really hard to believe ___.

 

A. he would do such a terrible thing

 

B. such a terrible thing he would do

 

C. to do he would such a terrible thing

 

D.would he do such a terrible thing

 

96. 'Did you fully understand what she said?' '___.'

A. I think so B. So I think C. I so think D.So think I


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 

97.Rachel is the woman standing ___ my sister. A. before

 

B. to the front of C. in front of D.front of

 

98. ___ the audience safely left the cinema through the fire exits. A. Every one

 

B. Every member C. Every member of D.Every all of

 

99. She ___ she was going to visit her sister in New York.

 

A. spoke that

 

B. talked that

 

C. said that

 

D.told that

 

100. We ___ our favorite singer's performance. A. were disappointed by

 

B. were disappointed of C. were disappointing D.were disappointing in


 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant


 







































ANSWERS

 

1 A 26 D 51 B 76 D
2 C 27 D 52 D 77 C
3 D 28 A 53 D 78 C
4 A 29 B 54 A 79 D
5 C 30 D 55 B 80 D
6 A 31 A 56 A 81 C
7 C 32 B 57 D 82 C
8 C 33 B 58 A 83 B
9 B 34 D 59 B 84 A
10 A 35 C 60 C 85 A
11 D 36 B 61 B 86 D
12 D 37 A 62 B 87 D
13 D 38 A 63 C 88 B
14 C 39 A 64 D 89 B
15 B 40 C 65 A 90 D
16 C 41 B 66 B 91 A
17 D 42 B 67 B 92 A
18 B 43 C 68 B 93 B
19 D 44 C 69 B 94 C
20 C 45 A 70 A 95 A
21 A 46 D 71 D 96 A
22 D 47 A 72 C 97 C
23 A 48 C 73 C 98 C
24 D 49 B 74 C 99 C
25 A 50 B 75 D 100 A

 


 

 

©Copyright Kara Grand - How to Become a Flight Attendant





Рекомендуемые страницы:


Последнее изменение этой страницы: 2019-04-09; Просмотров: 11; Нарушение авторского права страницы


lektsia.com 2007 - 2020 год. Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав! (0.077 с.) Главная | Обратная связь